15
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15,page-child,parent-pageid-13,stockholm-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-5.1.8,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
Title Image

Diensten

VOORSTELLING VAN ONS BEDRIJF EN ONZE DIENSTEN

EEN FRAAIE MAGAZIJNRUIMTE IS NIET VOLDOENDE OM UW VERTROUWEN TE VERDIENEN

Wij weten dat u van ons in eerste instantie “voeding” wil die uw honger naar nieuwe materialen, producten of kennis kan stillen. Deze informatieve rol vervullen we in onze toonzaal te Oostende. Goed voor een ruim assortiment van radiatoren, ketels en algemeen installatiemateriaal.

Diensten:

• Opsporen van lekken aan sanitaire leidingen.
• Opsporen van lekken aan cv-leidingen.
• Opsporen van vochtproblemen in gebouwen.
• Dichtheidscontrole van stookolietanks.

Werkwijze:

De opsporingen worden uitgevoerd met de modernste technieken:IR-thermografie, akoestische registratie, ultrasoon lekdetectie, ferrophon techniek, correlatiemethode, inwendig camera-onderzoek, hydrogen lekdetectie, kleurstoftesten, druktesten, vochtmetingen, enz…

Advies:

Wij doen zelf geen herstellingen of behandelingen tegen vocht. Hierdoor kunnen wij als gespecialiseerd lekzoekbedrijf een onafhankelijk en neutraal advies geven over de juiste oplossing van uw vochtprobleem of lekherstelling.

Uw centrale verwarming wordt met grote zorg en op vakkundige wijze door ons geplaatst. Wij verzorgen zowel de ketel, de leidingen als de radiatoren.
Wij bezitten bovendien over een Cerga erkend installateur.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN CONDENSATIEKETEL?

Als u op een milieuvriendelijke en energiebesparende manier een maximaal rendement en een groot warmtecomfort wil, dan is een condensatieketel vandaag de beste keuze.

  • Innovatieve techniek

    een condensatieketel recupereert de warmte die aanwezig is in de waterdamp (condensatie) van de verbrandingsgassen – en die normaal langs de schouw zou verdwijnen – en zet die om in nieuwe warmte.

  • Zuinig

    In een condensatieketel gaat er dus geen warmte verloren. Zo bespaart u energie (en geld). Mooi meegenomen in tijden van stijgende olie- en aardgasprijzen.

  • Milieuvriendelijk

    De uitstoot van giftig CO (koolstofmonoxide) en NOx (stikstofoxide), verantwoordelijk voor zure regens, wordt drastisch beperkt. Zelfs tot tienmaal minder, in vergelijking met een klassieke ketel

Meer voordelen dan je denkt!

Sinds 2006 is het verplicht een ventilatiesysteem te plaatsen bij nieuwbouwwoningen en grondige renovaties en daar is een goede reden voor! Het niet ventileren van goed geïsoleerde woningen kan lijden tot ongezonde lucht, schimmels en zelfs gezondheidsproblemen.

Om comfortabel en gezond te leven heeft een mens 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Wanneer je woning niet voldoende lucht ventileert zal je dus steeds opnieuw dezelfde, vuile lucht inademen. Vroeger had dit niet zoveel nare gevolgen omdat men veel minder isoleerde zodat verse buitenlucht nog steeds gedeeltelijk kon binnendringen. Met de nieuwste technieken is dit echter niet meer het geval zodat je gebruik zal moeten maken van een ventilatiesysteem. Het correct ventileren van een gebouw zal niet alleen een gunstige impact hebben op de gezondheidstoestand maar ook vochtproblemen en muffe geurtjes tegengaan.

Woningventilatie kan bereikt worden volgens vier verschillende ventilatiesystemen. Afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, architectuur en budget kan je volgende methodes toepassen.

a) Natuurlijke luchtafvoer en luchtaanvoer
b) Natuurlijke luchtafvoer en mechanische luchttoevoer

c) Natuurlijke luchttoevoer en mechanische luchtafvoer
d) Mechanische luchtafvoer en mechanische luchtaanvoer

Balansventilatie systeem D

Het systeem D is van begin tot einde een volledig gecontroleerd systeem. Zowel de aanvoer van verse lucht als de afvoer van vervuilde lucht wordt met sensoren volledig bijgestuurd. Een leidingnet doorheen de woning verdeeld deze lucht via ventilatieroosters in elke kamer zonder dat de 2 luchtstromen elkaar kruisen. Hierbij spreken we van een balansventilatie. Ventilatiesysteem D is heel efficiënt en bijzonder energievriendelijk. Nieuwe woningen worden bijna uitsluitend nog van dit systeem voorzien.

Met een warmtepomp start de toekomst van energievoorziening in uw woning. Is het niet ongelooflijk dat we warmte kunnen opwekken door gebruik te maken van de natuurlijke warmte? Dat we de warmte van de zon die in de grond, het water of de lucht is opgeslagen, kunnen hergebruiken?

Met een warmtepomp maakt u gratis gebruik van de energie die de natuur ons levert, wat een aanzienlijke besparing betekent voor het milieu en voor uw portemonnee. Warmtepompen halen immers 75% van hun energiebehoefte voor de verwarming en de warmwaterproductie gewoonweg uit de natuur.

Energie uit natuur0

OOK VOOR ONDERSTAANDE DIENSTEN KUNT U BIJ ONS TERECHT

CENTRALE VERWARMING

CAMERA INSPECTIE

RENOVATIE

ZONNEBOILERS

SANITAIRE INSTALLATIES

ONDERHOUD

NIEUWBOUW

CONDENSATIEKETELS

VLOERVERWARMING

DEPANNAGE

WATERPOMPEN

WATERVERZACHTERS

TOTAALPROJECT

ONZE LEVERANCIERS